На 205 вулицях Чернігова реконструйовано зовнішнє освітлення

IMG_4456На 205 вулицях Чернігова реконструйовано мережі зовнішнього освітлення. Про це повідомив мер міста Олександр Соколов на зустрічі з його мешканцями.

– За останні роки ми зробили вуличне освітлення майже на всіх вулицях міста. Комунальники виконали капітальний ремонт і реконструкцію мереж зовнішнього освітлення на 205 вулицях міста та в 10 мікрорайонах житлової забудови. Наприклад, відновлене освітлення на проспекті Миру, від проспекту Перемоги – до площі Дружби народів. Також були реконструйовані мережі зовнішнього освітлення Центрального парку культури та відпочинку, – розповів людям очільник міста.

Олександр Соколов наголосив, що місто і надалі вестиме активну роботу щодо реконструкції мереж зовнішнього освітлення, зокрема в районах забудов. Бо тільки в І півріччі 2015 року в експлуатацію введено житло загальною площею 17 988 кв. м, зокрема 11 204 кв. м. – це багатоквартирне житло.

IMG_5782– Тому моє завдання як мера потурбуватися про те, щоб чернігівці почувалися затишно і комфортно в рідному місті, – наголосив Олександр Соколов.

Протягом наступного року в мікрорайоні «Масани» планується звести ще близько 600 000 кв.м житла.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?